| Očistimo slovenijo v enem dnevu! | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Kolar Profesionalec
Število prispevkov : 341
| Naslov sporočila: Očistimo slovenijo v enem dnevu! Ned Jan 17, 2010 10:28 am | |
| Ta čistilna akcija se bo tut štela pod fajt. Bomo še mal koristni za našo prelepo državo. tak da ta dan kr rezerverite za to. Tle nas gre pa čimveč! (Pa da nebo zamer to je Vladotova ideja)
Največja okoljska akcija: Očistimo Slovenijo v enem dnevu! 17. aprila 2010 bo organizirana največja prostovoljska okoljska akcija v zgodovini Slovenije. Popisovalci bodo do pomladi po vsej državi iskali divja odlagališča in jih locirali na zemljevidu, spomladi pa bomo vsi stopili skupaj in jih tudi očistili komunalnih in kosovnih odpadkov. Vzporedno bomo očistili tudi razpršene odpadke iz okolice šol, vrtcev, naselij in sprehajalnih poti. Akcija se bo zaključila z zabavnimi dogodki v treh večjih mestnih središčih.
Cilji projekta: 1. 17. aprila 2010 združiti 200.000 prostovoljcev in izpeljati največjo okoljsko akcijo v Sloveniji doslej, 2. izdelati prvi digitalni register in nacionalni zemljevid z lokacijami čim večjega števila divjih odlagališč, 3. odstraniti najmanj 20.000 ton ilegalno odvrženih odpadkov, 4. združiti vse ekološke akcije, ki potekajo v spomladanskem času na en datum in s skupnim namenom, 5. ozaveščanje in izobraževanje o izboljšanju odnosa do ravnanja z odpadki. | |
|
| |
sims Profesionalec
Število prispevkov : 209 Kraj : Gorjane
| Naslov sporočila: Re: Očistimo slovenijo v enem dnevu! Pon Jan 18, 2010 2:40 pm | |
| Sliš se lepo. Upam da bo tut ratal. Drgač pa končn neki pametng. | |
|
| |
Kolar Profesionalec
Število prispevkov : 341
| Naslov sporočila: Re: Očistimo slovenijo v enem dnevu! Pon Apr 12, 2010 5:21 am | |
| Dečki pozdrav!
Čistilna akcija bo to soboto 17.4. v Mrzlavi vasi. Zbor je ob 8.00 pred staro šolo v mrzlavi vasi. združeni bomo z turističnim društvom Mrzlava vas
čistilna akcija ni obvezna, bom pa vsem udeležencem štel prisotnost (kot menjava za mankajoči fajt oz pohod)
konec akcije naj bi bilo okoli 12-13te ure, nato bo še mali piknik.
prijave danse do 19te ure!! (zaradi nabave mesa)
Srečno Kolar | |
|
| |
magyar Profesionalec
Število prispevkov : 150 Age : 39 Kraj : Krška vas
| Naslov sporočila: Re: Očistimo slovenijo v enem dnevu! Pon Apr 12, 2010 5:31 am | |
| V soboto, sem rekel, da bo fajt v moji organizaciji, pa golaž in za pit po fajtu, ker mam rojstni dan... | |
|
| |
jama Moderator
Število prispevkov : 242
| Naslov sporočila: Re: Očistimo slovenijo v enem dnevu! Pon Apr 12, 2010 5:36 am | |
| - čistilna akcija OUT ( delam, mogoč pridem kasneje) - fajt IN - piknik INNNNNNNNNN ( magy ne šparat na mesu pa piru ) | |
|
| |
magyar Profesionalec
| Naslov sporočila: Re: Očistimo slovenijo v enem dnevu! Pon Apr 12, 2010 5:40 am | |
| Za čistilno bom out, ker morm v vinograd pa v trgovino, za zvečer nabavit. Najboljš da kr tle pišete za oboje, da ma Kolo pregled. Dej Kolo dopiš na FB še za fajt, ka jes nimam dostopa... se pa dobimo okol pol 4ih pri cerkvici v Mrzlavi vasi, zaključek pri Vladotu... | |
|
| |
sims Profesionalec
| Naslov sporočila: Re: Očistimo slovenijo v enem dnevu! Pon Apr 12, 2010 9:13 am | |
| Čistilna OUT, ker sm do 13h v NM, na kolokviju in predavanjih. Za fajt pa piknik pa verjetn IN, sam ni še čist 100%, 99% pa je Še javim bol prot konc tedna, ku bom vidu kak bo z obveznostmi | |
|
| |
lenin Profesionalec
Število prispevkov : 302
| Naslov sporočila: Re: Očistimo slovenijo v enem dnevu! Pon Apr 12, 2010 10:03 am | |
| evo sem nas prijavu, čistimo svoj poligon in okolico njega. trenutno nas je sedem (kolo,zoro,novak,urbl,hašek,komč in moja malenkost) kar je čisto O.k.
lp | |
|
| |
pigwood25 Pobiralec/ka žog
Število prispevkov : 83 Age : 39 Kraj : Leskovec
| Naslov sporočila: Re: Očistimo slovenijo v enem dnevu! Pon Apr 12, 2010 12:37 pm | |
| | |
|
| |
sims Profesionalec
| Naslov sporočila: Re: Očistimo slovenijo v enem dnevu! Čet Apr 15, 2010 12:42 pm | |
| No evo še dokončno....IN | |
|
| |
magyar Profesionalec
| Naslov sporočila: Re: Očistimo slovenijo v enem dnevu! Čet Apr 15, 2010 11:22 pm | |
| Za fajt zaenkrat IN: -Magyar - Satan - Sims - Jama - Vlado - Toni Ostali, ki boste na čistilni akciji domnevam da tudi? (kolo, zoro, urbl, Hašek, Komč)...Prosim za potrditve vas in ostalih, da vem okvirno kulk nabavit. Hvala. | |
|
| |
urbl Amater
Število prispevkov : 46
| Naslov sporočila: Re: Očistimo slovenijo v enem dnevu! Pet Apr 16, 2010 3:01 am | |
| jst sm use IN! | |
|
| |
jama Moderator
Število prispevkov : 242
| Naslov sporočila: Re: Očistimo slovenijo v enem dnevu! Pet Apr 16, 2010 9:14 am | |
| Ej kdaj pa je fajt ? Ka mi mamo čistilno akcijo na igrišču. | |
|
| |
magyar Profesionalec
| Naslov sporočila: Re: Očistimo slovenijo v enem dnevu! Pet Apr 16, 2010 9:39 am | |
| 15:30 zbor v mrzlavi vasi
pardon folk, zajebu sem uro prej...golaž bo pa odličen, sem že probu.....
Nazadnje urejal/a magyar Pet Apr 16, 2010 3:00 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Očistimo slovenijo v enem dnevu! Pet Apr 16, 2010 10:45 am | |
|
Nazadnje urejal/a pigwood25 Pet Apr 16, 2010 2:15 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
zidi Amater
Število prispevkov : 42 Age : 39 Kraj : Krška vas
| Naslov sporočila: Re: Očistimo slovenijo v enem dnevu! Pet Apr 16, 2010 1:11 pm | |
| Mene in brata na čistilno ne bo, ker smo na montaži. Fajt pa najverjetneje IN | |
|
| |
magyar Profesionalec
| Naslov sporočila: Re: Očistimo slovenijo v enem dnevu! Sob Apr 17, 2010 1:07 am | |
| | |
|
| |
magyar Profesionalec
| Naslov sporočila: Re: Očistimo slovenijo v enem dnevu! Sob Apr 17, 2010 1:07 am | |
| Zidi prnesta kej metkov, ka folk je brez ))) | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Očistimo slovenijo v enem dnevu! Sob Apr 17, 2010 1:14 am | |
| CE KER NIMA METKOV ME NEJ POKLICE GREM DO FRANKOTA LAHK ISKAT!
031790486 lp Toni | |
|
| |
zidi Amater
Število prispevkov : 42 Age : 39 Kraj : Krška vas
| Naslov sporočila: Re: Očistimo slovenijo v enem dnevu! Sob Apr 17, 2010 1:46 am | |
| - magyar je napisal/a:
- Zidi prnesta kej metkov, ka folk je brez )))
bom prneso neki še imam | |
|
| |
magyar Profesionalec
| Naslov sporočila: Re: Očistimo slovenijo v enem dnevu! Sob Apr 17, 2010 4:56 am | |
| | |
|
| |
magyar Profesionalec
| Naslov sporočila: Re: Očistimo slovenijo v enem dnevu! Ned Apr 18, 2010 4:28 am | |
| Blo je............pijano na muč! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Očistimo slovenijo v enem dnevu! | |
| |
|
| |
| Očistimo slovenijo v enem dnevu! | |
|