Sponzorji | |
|
| nočni fajt 11.7. slovenska vas | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
Kolar Profesionalec
Število prispevkov : 341
| Naslov sporočila: nočni fajt 11.7. slovenska vas Sre Jul 08, 2009 5:43 am | |
| Zbor je ob 20.00 na pumpi v Krški vasi! Obvezna je čelada ali pa ščitnik za zobe. Pa kj hrane bi lahk seboj prnesli, ka se mi zdi da se bo mal zavlekl. Povableni so še: PAD (domačini slovenska vas), KAD (koroško airsoft društvo) CAD (celjsko airsoft društvo) SWAT (ptuj)
javi in ali out!
Storyline
The year is 2025, the cold war has continued between USA, Russia and now, North Korea and some West European countries. Over the past few years USA was developing new kind of pulse jet engine, a form of internal combustion engine based jet engine where combustion occurs in pulses which is capable of reaching speeds over 10 Mach. One of the new stealth bombers B-2 equipped with this kind of engine, crashed over the Kadykchan, Russia - a new age ghost town. Russians have immediately mobilized a group of soldiers in charge of collecting the debris and bringing them into their labs to conduct test and take advantage of this high-end technology. These soldiers have set up a HQ in one of the abandoned factories from the times when Kadykchan was a well-populated mining town. American used their stealth fighters, F-117 Nighthawk, to get their paratroopers on the ground of nearby woods of Kadykchan. Both sides want the debris and they are prepared to risk a war in order to get them(back).
S policijo smo se zmenil tako da bo cesta zaprta, scenarij bo pa trajal do priblizno 7ih zjutraj.
Obvezna oprema
- Full face maska al pa ocale + zascita za zobe - Svetilka
Priporocljivo je tudi met seveda PMR ter celo kompas. Hrano, pijaco prinest z sabo ker se cesta nebo odpirala do 7-8ih zjutraj.
edit: cez celotno glavno cesto je postavljena tudi delojoca javna razvetljava, v nekaterih objektih bomo pa uporabljal kemicne svetilke. | |
| | | sims Profesionalec
Število prispevkov : 209 Kraj : Gorjane
| Naslov sporočila: Re: nočni fajt 11.7. slovenska vas Sre Jul 08, 2009 9:00 am | |
| nice | |
| | | Bench Amater
Število prispevkov : 36
| Naslov sporočila: Re: nočni fajt 11.7. slovenska vas Sre Jul 08, 2009 8:31 pm | |
| mozno, mozno.. bizeljsko se moramo se zmenit, ampak verjetno gremo.
za nocni fajt vsi keri grete obvezno si omislite PMR postajice, govorim iz lastnih izkusn, brez njih na nocnem enostavno ne gre.
PS.: pa glih zdej more bit nocn ko mi je nightvision vrag vzel... | |
| | | Kolar Profesionalec
| Naslov sporočila: Re: nočni fajt 11.7. slovenska vas Čet Jul 09, 2009 5:52 am | |
| - Bench je napisal/a:
- mozno, mozno.. bizeljsko se moramo se zmenit, ampak verjetno gremo.
za nocni fajt vsi keri grete obvezno si omislite PMR postajice, govorim iz lastnih izkusn, brez njih na nocnem enostavno ne gre.
PS.: pa glih zdej more bit nocn ko mi je nightvision vrag vzel... hehehe! bomo neki pogruntal glede postajc ja. am zdj nas je že 8potrjenih tak da upam da pridete da nas bo čim več. lp | |
| | | Kolar Profesionalec
| Naslov sporočila: Re: nočni fajt 11.7. slovenska vas Pon Jul 13, 2009 7:34 am | |
| 11.07.2009 – Slovenska vas
Medklubski spopad – PAD, Wild Dogs, Sep, Swat, Cad, Krkaida
Prisotni: Vlado, magy,jama, sims, urbl, kolo, zidi, grgamel, benč, čablek, beli, tilen, ici, komč.
+Nočni spopad
+ Velika udeležba ekip in članov
+ Zanimiv scenarij
+ Dobra povezanost med ekipo
- Neferplay nasprotnikov – prevozi z avti,…
- Nerazumevanja scenarija nasprotne ekipe
- Prokleti cigareti!
pošteno dečki! lepu smo jih razbil. sm taku naprej! | |
| | | sims Profesionalec
Število prispevkov : 209 Kraj : Gorjane
| Naslov sporočila: Re: nočni fajt 11.7. slovenska vas Pon Jul 13, 2009 9:07 am | |
| niso mel za burek KRKAida rules | |
| | | jama Moderator
Število prispevkov : 242
| Naslov sporočila: Re: nočni fajt 11.7. slovenska vas Pon Jul 13, 2009 10:08 am | |
| + naša udeležba + naša povezanost - vidnost ( bo treba neke nabavit ) - preveč prijateljskega ognja ( posledice so na hrbtu ) - nejasen scenarij ( pojma nisem mel ka se dogaja ) | |
| | | Beli Amater
Število prispevkov : 41 Age : 36 Kraj : Bizeljsko
| Naslov sporočila: Re: nočni fajt 11.7. slovenska vas Pon Jul 13, 2009 11:30 am | |
| vse je blo vredi dobro smo se držali..... malo mi je žal ker sem mogu jet ob sveh ponoči domu ker sem v nedeljo delav. drugače pa je bli scenari dokaj vredu samo premalo akcije iz nasprotne ekipe. drugače pa vredi. lp SAMO DRAP!!!! | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: nočni fajt 11.7. slovenska vas | |
| |
| | | | nočni fajt 11.7. slovenska vas | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |